Ziegler verwelkomt een nieuwe Corporate Sustainability Manager
BLOG / ARTICLE
9 juni 2022

Ziegler verwelkomt een nieuwe Corporate Sustainability Manager

Bij Ziegler werken we voortdurend aan het ontwikkelen en uitvoeren van projecten om onze activiteiten zo duurzaam mogelijk te maken. Door te investeren in onze gebouwen, onze mensen en ons wagenpark zijn we nu al groener dan ooit! Om deze inspanningen verder uit te breiden en te versterken, zijn we verheugd om Roel Castelein als Corporate Sustainability Manager aan te kondigen.

 

Ziegler wacht een groenere toekomst dan ooit

Als Corporate Sustainability Manager zal Roel Castelein onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid coördineren en toezicht houden op alle relevante inspanningen op corporate niveau.

De afgelopen twee jaar hebben we continu geïnvesteerd in duurzame projecten. Veel van deze projecten hebben onze diensten versterkt en ertoe bijgedragen dat transport duurzamer en dynamischer is geworden.

Omdat we een internationale groep zijn, zijn veel oplossingen in eerste instantie lokaal geïmplementeerd. Met behulp van Roel Castelein zullen deze inspanningen op corporate niveau worden gecentraliseerd om op die manier onze ambitie waar te maken om als bedrijf duurzaamheid te integreren op onze vele locaties.