OVER

Transport, logistiek en supply chain oplossingen voor Wijnen en sterke dranken

OVER

Wijn en geestrijke drank logistiek in Europa.

Ontvang een uitgebreide offerte voor het transport van uw wijnen en stockeer veilig uw flessen in onze magazijnen in België, Frankrijk, Duitsland, en andere Europese landen.

Ziegler is sinds het begin van de 20e eeuw actief en maakte van wijn transport en logistiek zijn specialiteit.

Onze diensten omvatten de volledige geestrijke dranken logistieke keten van gepersonaliseerde ophaling bij de wijnmakerij tot levering op de finale eindbestemming in Europa of verder.

Dankzij onze aanwezigheid doorheen Europa, Azië, Zuid Afrika en ons uitgebreid logistieke diensten netwerk is Ziegler Wine & Spirits in staat om te voldoen aan al uw noden en om een blijvend partnership op te bouwen met u.

Onze magazijnen die toegewijd zijn aan wijn logistiek bieden uitgebreide wijn opslag en transport oplossingen.

Sommige magazijnen hebben volledige AEO certificatie en bieden u de nodige garantie voor douane en voor veiligheidsprocessen.

Wijn opslag

Onze expertise

Wijn opslag

Onze magazijnen zijn geschikt voor wijn en geestrijke dranken opslag en ons logistiek platform is zeer veilig.

Onze magazijnen bieden een breed aanbod aan diensten en dekken alle behoeften verbonden aan het transport en de stockage van wijn, dit in optimale omstandigheden. Voor het stockeren van de meest kostbare wijn jaargangen garanderen onze temperatuur gecontroleerde units een constante temperatuur doorheen het hele jaar alsook veilige logistiek. Gespecialiseerde magazijnen zijn driedubbel geïsoleerd om plotse temperatuurschommelingen te vermijden en houden uw wijn veilig voor thermische schokken die heel gevaarlijk zijn.

 

 

Ontdek ons magazijn in deze video

Ziegler biedt u logistieke oplossingen voor de opslag van uw wijn.
Doe uw voordeel met de expertise van een vertrouwde partner met 115 jaar ervaring in het domein van wijn transport om uw flessen te beveiligen.

Onze sterkte is een uitgebreid palet aan diensten en faciliteiten die kunnen worden aangepast aan uw specificaties. Ook voor de afhandeling van magazijn formaliteiten zoals de gebonden zone en de transit zone. We kunnen u assisteren met uw documenten en douane formaliteiten (EAD’s, vereenvoudigde documenten) om u wijn logistiek zo veel als mogelijk te stroomlijnen.

Van palletten tot gemengde pakketten , onze teams voldoen aan al uw verwachtingen ongeacht de grootte van uw voorraad en met geen facturatie minimum.

De laatste technologieën voeden onze business, ons IT departement ontwikkelt op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan uw noden zoals voorraadbeheer en traceren van uw inkomende en uitgaande goederen, gebruik makend van EDI. Onze teams hebben ook extranetten ontwikkeld die u toelaten om uw stock te checken en om uw bestellingen en leveringen met gemak in te voeren.

Met Ziegler bent u zeker dat u een gepassioneerde en betrouwbare transport partner aan uw zijde heeft die klaar is om te reageren op al uw transport en logistieke behoeften. Ziegler biedt u de opportuniteit om uw logistiek en transport te optimaliseren dankzij zijn aanwezigheid in 15 landen en zijn 3200 medewerkers. 

Voor elk verzoek betreffende de opslag van uw wijn, contacteer een Ziegler expert en hij zal u adviseren.

Ons engagement is om u een kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden die volledig focus houdt op uw tevredenheid.  

SEA/AIR/RAIL

SEA/AIR/RAIL
Import / Export / Cross trade
Full FCL of gedeeltelijke LCL container (dedicated NVOCC netwerk)
Warehousing, verpakking, opslag, voorraadbeheer, distributie oplossingen.
Douane formaliteiten / accijnzen beheer (EAD clearance).

ROAD

ROAD
Verzameling van op de wijngaarden door onze lokale agentschappen met onze eigen vrachtwagens (gecontroleerde temperatuur op verzoek).
Nationaal en internationaal transport en groupage.
Vrachtwagens met achterklep service beschikbaar voor inzameling vanaf het domein.

LOGISTICS

LOGISTICS
Gecontroleerde temperatuur.
Doorvoer of opslag in onze gekeurde wijn en geestrijke dranken magazijnen (RFSE, under-bond …)
Klaarmaken van orders.
Verpakken en in kratten zetten van de wijnen volgens uw behoeften.