Binnen de Ziegler Group bieden we een uitgebreid scala aan zeevracht diensten om de wereldwijde logistiek voor onze klanten te verbeteren. Met onze uitgebreide ervaring in de branche hebben we een robuust wereldwijd netwerk opgebouwd, waardoor we goederen eenvoudig en betrouwbaar over land, over zee en door de lucht kunnen transporteren, opslaan en behandelen. We blijven voortdurend op de hoogte van de regionale omstandigheden om gepersonaliseerde oplossingen te bieden waarmee onze klanten wereldwijd succes kunnen boeken.

Onze zeevracht diensten omvatten import- en export oplossingen, waarbij we tegemoetkomen aan de uiteenlopende eisen van onze klanten. We bieden opties voor Less-than-Container Load (LCL) en Full-Container Load (FCL), waarmee zendingen van verschillende afmetingen en volumes kunnen worden vervoerd. Onze gespecialiseerde routes omvatten verbindingen zoals China/Marokko en Marokko/Mexico, waardoor ons wereldwijde netwerk verder wordt uitgebreid en efficiënt transport wordt gegarandeerd.

Onze toewijding aan klanttevredenheid en onze eigen douaneafdeling onderscheiden ons van andere expeditiediensten. Onze toegewijde service zorgt voor een tijdige en nauwkeurige afhandeling van zendingen, terwijl onze douane-experts een soepele douaneafhandeling en naleving van internationale regelgeving mogelijk maken.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1908 hebben we onze vaardigheden aangescherpt en onze diensten uitgebreid om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van een mondiale markt. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid heeft ons tot architecten voor transport en logistiek gemaakt. We zijn er trots op dat we een concurrerend wereldwijd netwerk ontwerpen en bouwen, waardoor onze klanten wereldwijd succes kunnen boeken.

Samenvattend zijn onze zeevracht diensten binnen de Ziegler Group ontworpen om uw wereldwijde logistieke ervaring naar een hoger niveau te tillen. Via ons uitgebreide netwerk, toegewijde service en interne douane-expertise bieden wij efficiënte en betrouwbare oplossingen die kunnen worden afgestemd op uw unieke behoeften. Ontdek hoe samenwerking met ons uw supply chain en wereldwijde transport inspanningen ten goede kan komen.

Zeevracht oplossingen op maat: voldoen aan uw verzend behoeften

Binnen de Ziegler Group begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste partner te kiezen voor uw zeevracht behoeften. Onze op maat gemaakte zeevracht oplossingen bieden verschillende verzendopties, waaronder Less-than-Container Load (LCL) en Full-Container Load (FCL), om aan de unieke eisen van onze klanten te voldoen.

LCL-verzending is een uitstekende keuze voor bedrijven met kleinere vrachtvolumes. Hiermee kunt u containerruimte delen met andere verladers, waardoor de kosten worden verlaagd en de flexibiliteit wordt vergroot. Aan de andere kant is FCL Shipping geschikt voor mensen met grotere vrachtvolumes, omdat het een hele container exclusief voor uw goederen gebruikt. Deze optie biedt een hoger beveiligingsniveau en snellere transittijden.

Onze toegewijde service zorgt ervoor dat elk account wordt gekoppeld aan een toegewijd individu voor persoonlijke service. Dit betekent dat u naadloze communicatie en ondersteuning op maat kunt verwachten om u te helpen bij het navigeren door de complexiteit van wereldwijde zeevracht operaties. Bovendien zorgt het hebben van een toegewezen accountmanager voor een soepele afhandeling van uw zendingen en een snellere responstijd wanneer dat nodig is.

Naast LCL- en FCL-scheepvaart streeft de Ziegler Group ernaar oplossingen aan te bieden die de complexiteit van de zeevrachtenmarkt aanpakken. We houden de uitdagingen, kansen en trends in de sector nauwlettend in de gaten om onze klanten de meest effectieve transportoplossingen te bieden tegen concurrerende prijzen.

Onze toewijding aan het handhaven van hoogwaardige diensten wordt weerspiegeld in ons voortdurende streven naar industriële certificeringen. Ziegler Marokko heeft bijvoorbeeld onlangs de ISO 28000:2007- en ISO 9001:2015-certificeringen ontvangen, wat onze inzet illustreert voor het handhaven van de hoogste normen voor beveiliging van de toeleveringsketen en klantenservice.

Onze op maat gemaakte zeevracht oplossingen zijn ontworpen om aan uw unieke verzend behoeften te voldoen en bieden op maat gemaakte opties in een uitdagende en snel veranderende markt. Door de Ziegler Group als uw zeevracht partner te kiezen, kunt u vertrouwen op ons deskundige en toegewijde team, dat altijd klaarstaat om de best mogelijke service te leveren voor uw wereldwijde handelsactiviteiten.

Maximaliseer de efficiëntie met onze vrachtvervoer diensten

Onze vrachtvervoer diensten bieden een ongeëvenaarde efficiëntie bij het transport van uw vracht via oceaan- en zeekanalen. Met ons snelle douane-inklaringsproces voor zowel import als export garanderen we een tijdige levering en voldoen we aan alle wettelijke vereisten. We bieden zelfs gespecialiseerde diensten aan, zoals fiscale vertegenwoordiging voor niet-Belgische ingezetenen, waardoor het verzendproces verder wordt gestroomlijnd.

Onze eigen douane afdeling speelt een cruciale rol bij versnelde vrachtzendingen. Bij zeetransport zijn tijd- en kosteneffectieve oplossingen van essentieel belang. Daarom zijn we er trots op dat we uw vracht in realtime kunnen volgen, of deze nu door de lucht of over zee reist. Ons team van expeditie-experts doet er alles aan om de best mogelijke service te bieden, zodat uw zending veilig en op tijd aankomt.

Innovatie vormt de kern van onze strategie, zoals blijkt uit onze investeringen in de modernste supply chain-technologieën. We passen onze processen voortdurend aan en verbeteren deze om te anticiperen en te reageren op het steeds veranderende transport landschap. Onze inspanningen op het gebied van digitale transformatie helpen ons bijvoorbeeld onze klanten beter te ondersteunen via nieuwe digitale oplossingen die de verzend ervaring verbeteren, zie hier meer.

Kosteneffectief vrachtvervoer is essentieel voor de groei van uw bedrijf. Onze uitgebreide ervaring en geavanceerde technologische mogelijkheden geven ons het vertrouwen dat onze vrachtvervoer diensten de verwachtingen zullen overtreffen en zullen bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Vertrouw op onze expertise en ons streven naar uitmuntendheid, en laat ons uw lading met de grootste zorg en efficiëntie behandelen.

Diensten met toegevoegde waarde in zeevracht

Diensten met toegevoegde waarde die het basis vrachtaanbod verbeteren vormen de kern van efficiënt zeevracht beheer. Deze diensten omvatten containerafhandeling, lossen, het plaatsen van vracht op pallets en opslag. Er zijn ook verzekeringsopties beschikbaar om zendingen gedurende de hele reis te beschermen.

Naast deze algemene diensten bieden wij gespecialiseerde inklaringsdiensten voor artikelen als levensmiddelen, specerijen en CHEDD. Het effectief afhandelen van douaneformaliteiten is essentieel voor het behouden van een concurrentievoordeel en het garanderen van een soepele werking van de toeleveringsketen.

Het navigeren door de complexiteit van douaneprocedures kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom kan samenwerken met ervaren logistieke dienstverleners, zoals de Ziegler Group, een aanzienlijk verschil maken. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf op het gebied van douane beheer en algehele logistiek.

Onze toewijding aan duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze aanpak van zeevracht beheer. We erkennen de milieueffecten van de scheepvaartsector en streven ernaar om onze praktijken te verbeteren en de uitstoot van broeikasgassen tijdens onze activiteiten te verminderen.

Door een uitgebreid aanbod aan diensten met toegevoegde waarde aan te bieden, streven we ernaar een alomvattende verzendoplossing te bieden die de succesvolle levering van goederen van haven tot haven garandeert en het gehele supply chain-proces verzorgt. Deze deur-tot-deur-aanpak maakt een naadloos logistiek beheer mogelijk en biedt tegelijkertijd verschillende laadmogelijkheden voor containers. Onze diensten op dit gebied blijven evolueren als antwoord op de steeds veranderende behoeften van de markt en onze klanten.

De wereld van zeevracht is enorm groot en het is essentieel om de juiste partners te hebben om de soepele werking van uw toeleveringsketen te garanderen. Door te vertrouwen op onze expertise op het gebied van douane bemiddeling, duurzaamheid en logistiek management, kunt u erop vertrouwen dat uw zendingen in goede handen zijn in elke grote haven en daarbuiten.

Gespecialiseerde vracht oplossingen: van zee tot oceaan en verder

Binnen de Ziegler Group blinken we uit in het leveren van gespecialiseerde vracht oplossingen die tegemoetkomen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise strekt zich uit over het afhandelen van complexe routes, zoals China/Marokko en Marokko/Mexico, en het aanbieden van gespecialiseerde diensten, zoals voedselcontrole.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitscontrole maatregelen worden getroffen voor gespecialiseerde goederen. Hierdoor kunnen we een naadloze en efficiënte service leveren, wat resulteert in een probleemloze ervaring voor verladers en hun lading. We begrijpen de uiteenlopende eisen van verschillende industrieën en het belang van het voldoen aan hun eisen; daarom bieden wij op maat gemaakte zeevracht diensten, waaronder opties als luchtvracht, de afhandeling van gevaarlijke goederen en end-to-end zichtbaarheid.
We zijn niet alleen gespecialiseerd in het vervoer van goederen over zee, maar we zijn ook betrokken bij belangrijke projecten zoals het “Gateway2Britain”-initiatief, dat pioniert in een gestroomlijnd handelsproces tussen Vlaanderen, België en het Verenigd Koninkrijk. Dit project is van cruciaal belang voor het garanderen van probleemloze handel in het post-Brexit-tijdperk en toont onze toewijding om voorop te blijven lopen in de sector.

Zeevracht is een snel evoluerende sector, waarbij de tarieven fluctueren als gevolg van factoren zoals brandstofprijzen, handelsbeleid en geopolitieke veranderingen. Bij Ziegler Group blijven we op de hoogte van de evolutie van de vrachttarieven en zorgen we ervoor dat onze klanten profiteren van de meest concurrerende prijzen. Dit aanpassingsvermogen heeft ons onderscheidend gemaakt in de branche.

Naast onze focus op standaard verzendopties, zijn we trots op ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor zelfs de meest unieke projecten. Zo hebben we in samenwerking met de Universiteit Gent en de Université Libre de Bruxelles met succes apparatuur en instrumenten geleverd aan een Tango-expeditie op de Zuidpool. Dit bewijst ons vermogen om uitzonderlijke logistieke uitdagingen aan te gaan.

Onze zeevracht diensten zijn ontworpen om de waarde te maximaliseren met behoud van de hoge kwaliteitsnormen die onze klanten verwachten. Neem contact met ons op voor een offerte en laat ons deskundige team vandaag nog de beste oplossing bieden voor uw vracht verzending behoeften.