Ziegler opent zijn deuren voor de TRENDS Top Transport & Logistics editie
BLOG / ARTICLE
25 maart 2022

Ziegler opent zijn deuren voor de TRENDS Top Transport & Logistics editie

Het hoofdkantoor van Ziegler in Brussel had de eer om op 22 maart 2022 de lancering van de nieuwste sectorpublicatie van Trends te hosten: de Top Transport & Logistics Trends.

Het evenement, dat in open lucht plaatsvond, met een prachtig uitzicht op het Brusselse kanaal, was een enorm succes en verwelkomde meer dan zeventig persoonlijkheden uit verschillende bedrijven en industrieën.

Ter introductie stelde onze commercieel directeur van Ziegler BELUX, Xavier Vanwynsberghe, onze strategie “Ziegler. Now even Greener” en onze visie op stadsdistributie voor.

Mark Goossenaerts, Directeur SHIP IT, lichtte de filosofie van SHIP IT en de aanstaande samenwerking met Ziegler voor de distributie van de last mile via de Brusselse waterwegen toe.

Burt Riské, General Manager van Trends Business Information, sloot af met de presentatie van Trends Top, een one-stop-shop voor actuele bedrijfsinformatie en geavanceerde webgebaseerde tools voor financiële analyse, gerichte prospectie, geomarketing en verkoopbeheer. Kortom, een echt crossmediaal communicatieplatform en een waardevolle online onderzoekstool.

Ziegler is erg blij om betrokken te zijn geweest bij deze lancering en zijn deuren te hebben geopend voor dit evenement dat uitstekende netwerkmogelijkheden bood. We willen alle deelnemers die bij deze gelegenheid aanwezig waren hartelijk bedanken.