Ziegler Northampton behaalt hoge score tijdens ISO 9001: 2015 hercertificering
BLOG / ARTICLE
19 mei 2022

Ziegler Northampton behaalt hoge score tijdens ISO 9001: 2015 hercertificering

Dankzij de gecombineerde inspanningen van het lokale Ziegler team in Northampton en de kwaliteitsafdeling van het Ziegler hoofdkantoor in Brussel, vernieuwde Ziegler Northampton zijn ISO 9001:25 certificering en scoorde boven het gemiddelde op hun SQAS Transport Service evaluatie!

ISO 9001:2015 is een standaard die de vereisten voor een kwaliteits managment systeem vastlegt gebaseerd op 7 principes: customer support, management, employee involvement, process approach, improvements, evidence-based decision making and stakeholder relationship management.

Ziegler Northampton scoorde 73 %, beschouwd als excellent voor een eerste evaluatie. Dit is een mooie plaats voor hun zeker gezien de context en de nieuwe features die recent werden toegevoegd aan de reeds zeer uitgebreide vragenlijst. In aanvulling op de operationele activiteiten, veiligheid topics, het milieu en in het bijzonder het OCS (Operation Clean Sweep) werden nieuw toegevoegd en werd bijgevoegd bij de evaluatie.

Het filiaal doet daar een mooie job en deze ontwikkelingen erkennen hun goede service wat ongetwijfeld zal bijdragen tot verdere expansie als ze hun klanten bedienen in de regio Northampton.