Ziegler Luxemburg midden in het economische hart van Europa
BLOG / ARTICLE
24 februari 2022

Ziegler Luxemburg midden in het economische hart van Europa

De geografische ligging van het Groothertogdom Luxemburg, op minder dan 300 kilometer van drie grote internationale havens en de belangrijkste luchtvracht luchthavens, evenals de ideale ligging op het kruispunt van de belangrijkste wegcorridors in Europa, plaatst het land in het epicentrum van de Europese markt. In 8 uur bereiken we bijna 60% van alle Europese consumenten.

De Ziegler Group is daar natuurlijk aanwezig via Ziegler Luxembourg, gelegen in het logistieke park Eurohub Sud in Dudelange/Bettembourg. Ideaal gelegen op het kruispunt van de snelwegen A13 (EW) die Esch sur Alzette met Duitsland (L-Schengen D-Saarbrucken) en A3 verbinden (NS) die de stad Luxemburg verbindt met Frankrijk (Metz).

Door de centrale ligging verwerkt Ziegler Luxemburg alle stromen in Luxemburg maar ook in de buurlanden:

  • Frankrijk
  • België
  • Duitsland
  • Nederland
  • Zwitserland

Ziegler Luxemburg luistert naar uw behoeften en vindt de beste supply chain-oplossingen voor u. Wat uw branche ook is, lokaal of wereldwijd, wij verbinden uw bedrijf waar u het nodig heeft.

Met ons eigen wagenpark van EURO 6 klasse vrachtwagens organiseren we dagelijks meerdere vertrekken. Ziegler Luxembourg is gespecialiseerd in LTL-transport en kan alle stukgoederen vervoeren. Track en Trace is beschikbaar voor alle zendingen, zodat klanten deze altijd kunnen volgen.

Daarnaast beschikt Ziegler Luxembourg over een magazijn van 10.000 m² om al uw producten te stockeren. 

Een reputatie voor klanttevredenheid en stipte leveringen, maakt Ziegler Luxembourg tot een vertrouwde logistieke dienstverlener in de regio. We zijn beschikbaar voor nieuwe klanten om aan hun verzendbehoeften te voldoen.

Binnen de hele Ziegler Group hebben kwaliteit en klantenservice topprioriteiten. Het is geen toeval dat de inspanningen van ons team bij Ziegler Luxemburg zijn erkend met ISO 9001-certificering. Het team werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat klanten consistente diensten van hoge kwaliteit ontvangen.  Het behalen van dit certificaat vormt een aanvullend bewijs van zijn engagement.