Ziegler Group organiseerde een International Customs Day Event
BLOG / ARTICLE
23 juni 2022

Ziegler Group organiseerde een International Customs Day Event

Op 29 april 2022 hield Ziegler Group een Internationaal Customs Day Event.

Customs vertegenwoordigers uit België, Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zwitserland namen deel en deelden hun expertise en ideeën met elkaar.

Vele onderwerpen gerelateerd aan customs werden besproken zoals hoe de flow van documenten zou moeten afgehandeld worden in een ideale wereld, hoe customs er zal uitzien in de toekomst en hoe het beste de internationale klanten te optimaliseren en te integreren in de verschillende landen van de Groep.

Er werd ook veel besproken omtrent Customs 4 Trade, de voordelen van internationale customs communicatie, het belang van 100% compliance, alsook de klant en makelaar samenwerking.

We behandelden ook onderwerpen gerelateerd aan onze ontwikkelingen in deze sector, continu leren en customer customer service.
De onderwerpen waren nuttig voor de deelnemers en zij antwoordden positief omtrent het belang van het event. Tips en trucs werden uitgewisseld, contacten werden gelegd. De nieuwsgierigheid werd geprikkeld over meer informatie en discussies in de toekomst.

Een task force werd opgericht om verscheidene topics die zich voor deden tijdens de discussies te behandelen en er zeker van te zijn dat zij naar behoren werd afgerond.

Een tweede Internationale Customs Day Event staat gepland voor oktober. Nadien zal het event jaarlijks plaats hebben.