Ziegler Group aanwezig op de Choose France Summit
BLOG / ARTICLE
19 juli 2022

Ziegler Group aanwezig op de Choose France Summit

Elk jaar wordt de Choose France Summit georganiseerd door President Emmanuel Macron en leden van de Franse regering. Dit evenement brengt honderden leiders van de grootste bedrijven op wereldschaal samen in het kasteel van Versailles. Het doel is om de aantrekkelijkheid van de Franse economie te promoten en om internationale investeringen in het land aan te moedigen. The Choose France Summit is zeer prestigieus en bekend bij de internationale business gemeenschap. Het is uniek want het hoofddoel van het evenement is de mogelijkheid om directe gesprekken aan te gaan tussen bedrijven en politieke leiders.

Ziegler kreeg andermaal de eer te worden uitgenodigd voor de vergadering van dit jaar.

Meer dan 250 vertegenwoordigers van ‘s werelds meest belangrijke bedrijven hebben elkaar ontmoet om te discussiëren over cruciale problemen voor globale bedrijven en om nieuwe relaties te leggen en bij te dragen met hun input en ervaring voor anderen.

 

Diane Govaerts, CEO van de Ziegler Group, en Francis Castelin, Managing Director van Ziegler France vertegenwoordigden de Ziegler Group dit jaar tijdens de meeting in Versailles. Ze maakten optimaal gebruik van de opportuniteit om belangrijke en interessante business meetings te hebben.

 

Ze kregen de kans om een meeting te hebben met vele van onze klanten en partners en om te praten over samenwerking, alsook over onze visie over verdere ontwikkeling.

 

Tijdens de vergadering van dit jaar was een van de belangrijkste topics waarover werd gediscussieerd ‘sustainability’ zowel in officiële speeches als in meetings.

We zijn trots dat we onze expertise en ervaring in dit domein naar de summit konden brengen en dat we konden leren over nieuwe opportuniteiten in dit domein voor Ziegler en nieuwe inspiratie konden opdoen.

 

De Choose France Summit is één van ‘s werelds meest belangrijke business evenementen en wij zijn zeer trots dat we er eens te meer konden deel van uitmaken. En wij zijn dankbaar naar President Macron en de Franse regering toe voor de invitatie.