Ziegler en Jungheinrich gaan een partnership aan
BLOG / ARTICLE
1 april 2022

Ziegler en Jungheinrich gaan een partnership aan

Per 1 april 2022 gaat de samenwerking tussen Ziegler en Jungheinrich van start. Ziegler voor deze samenwerking zowel het nationale transport in België van Jungheinrich als de verzendingen van en naar Luxemburg verzorgen.

 

Ziegler is een toonaangevend transport- en logistiek bedrijf sinds 1908, waarvan de hoofdzetel zich in Brussel bevindt. Met meer dan 3.200 medewerkers in 154 kantoren wereldwijd, organiseert Ziegler multimodaal import- en export transport, douaneformaliteiten en biedt wereldwijd op maat gemaakte opslagoplossingen, zowel via eigen vestigingen als met geselecteerde partners. Ziegler is een familiebedrijf dat meer dan 114 jaar knowhow combineert met het enthousiasme en de dynamiek van een start-up.

Jungheinrich, opgericht in 1953, is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van intralogistieke oplossingen met een volledig assortiment materiaalbehandeling apparatuur, opslagsystemen en diensten. Net als Ziegler is Jungheinrich ook wereldwijd vertegenwoordigd via eigen verkoopkantoren en via partnerbedrijven.

Harm de Vries, Managing Director van Jungheinrich NV, licht de keuze voor Ziegler toe: “Bij het kiezen van een nieuwe transportfirma zijn we niet over één nacht ijs gegaan. We waren op zoek naar een transporteur die – net als Jungheinrich – kwaliteit en een goede service voorop stelt. Die partner hebben we in Ziegler gevonden. Ook de flexibiliteit die Ziegler aan de dag legt om onze trucks snel bij onze klanten te krijgen, weten we te waarderen.”

Ook bij Ziegler zijn ze enthousiast en overtuigd over deze samenwerking. Xavier Vanwynsberghe, Corporate Key Account & Sales Director Ziegler Belgium, reageert: “Bij Ziegler zijn we verheugd om voortaan deel uit te maken van de customer journey die Jungheinrich aan zijn klanten wil bieden. Met Jungheinrich als partner wordt onze deskundigheid in het vervoer van specifieke producten bovendien opnieuw verruimd. We zullen er dan ook alles aan doen om van dit partnership een succes te maken.”

 

Voor meer informatie en inlichtingen kunt u contact opnemen met:

Ziegler

Xavier Vanwynsberghe – Key Account & Sales Director BeLux
Tel: +32 2 422 21 95
Xavier_Vanwynsberghe@zieglergroup.com

 

Jungheinrich

Vanessa Caudenbergh Marketing & Profishop Manager
Tel: +32 495 585006
vanessa.caudenbergh@jungheinrich.be