Ziegler behaalt derde plaats “Transporteur van het jaar” 2022
BLOG / ARTICLE
25 mei 2022

Ziegler behaalt derde plaats “Transporteur van het jaar” 2022

Sinds 1993 organiseert TransportMedia jaarlijks de Transport & Logistics Awards, die de “best practices” in de sector belonen, zodat de bedrijven die er deel van uitmaken hun prestaties in de verf kunnen zetten.

Een jaar na de hybride editie van 2021 kwam de prijsuitreiking op 28 april 2022 terug in volle kracht tijdens een grote, uitverkochte gala-avond georganiseerd in Brussels Expo.

Het hoogtepunt van de ceremonie is de uitreiking van de Transporteur van het Jaar 2022.

Ziegler behaalde hier een eervolle  derde plaats. 

 

Wat de jury overtuigde en het verschil maakte, waren alle vorderingen van Ziegler op het gebied van digitalisering en duurzaamheid in het kader van de “Ziegler. Now Even Greener”.

De bescherming van het milieu staat meer dan ooit centraal bij het bedrijf. Ziegler is zich bewust van de rol die hem toebehoort en is van plan het voortouw te nemen op het gebied van duurzaamheid door initiatieven te vermenigvuldigen om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en de uitdagingen van stedelijke levering en de levering van morgen aan te gaan met opmerkelijke innovaties zoals de Cargo Bike XXL, zijn stedelijke micro-hub-systeem in Brussel, evenals de toekomstige autonome voertuigen die hij op het punt staat als eerste in Europa te testen.

Deze prestigieuze derde plaats is een eer, een bron van trots voor Ziegler en stimuleert  Ziegler om nog meer te doen op het gebied van duurzaamheid.