Van wijngaard tot klant: Ziegler Group zorgt voor een vloeiende levering van Chacalli-wijnen
BLOG / ARTICLE
16 februari 2023

Van wijngaard tot klant: Ziegler Group zorgt voor een vloeiende levering van Chacalli-wijnen

Chacalli Wines, opgericht in de jaren 1950, is een wijndistributeur in familiebezit die een brede selectie wijnen van over de hele wereld aanbiedt, waaronder prestigieuze wijnhuizen zoals Maison Louis Latour, Alain Brumont, Pio Cesare en vele anderen. Het bedrijf distribueert zijn wijnen aan restaurants, supermarkten en particuliere klanten.
Om hun internationale behoeften op het gebied van wijntransport en logistiek te ondersteunen, werkt Chacalli Wines sinds 1995 samen met The Ziegler Group, een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het transport en de opslag van gedistilleerde dranken.

EN, FR, DE & NL ondertitels zijn beschikbaar. Klik op instellingen ⚙️ om ondertitels in te schakelen of de taal te wijzigen.

 

 

The Ziegler Group verzorgt alle logistiek en transport van Chacalli Wines, levert wijnen van producenten over de hele wereld aan hun magazijn, handelt douaneformaliteiten af, controleert, pak uit, bewaart en her verpakt. Met de steun van The Ziegler Group kan Chacalli Wines veel wijnen aanbieden die de volgende dag geleverd kunnen worden.

“Zonder het serviceniveau dat Ziegler biedt, zouden we niet zo succesvol kunnen zijn als we nu zijn”, zegt Albert Nuemark, CEO van Chacalli Wines.

Door samen te werken met The Ziegler Group, vertrouwt Chacalli Wines op een gespecialiseerde partner die de logistiek en het transport voor hen afhandelt, waardoor het bedrijf zich kan concentreren op waar het goed in is.

“We hebben veel kennis van wijnen, maar we zijn geen specialisten op het gebied van transport en logistiek, daarom is het beter een gespecialiseerde partner te hebben die dat werk voor je kan doen dan om het zelf te doen”, zegt Albert.

Zowel The Ziegler Group als Chacalli Wines zijn familiebedrijven die van generatie op generatie zijn doorgegeven en als zodanig gemeenschappelijke waarden delen, waaronder een sterke toewijding aan kwaliteit, traditie en een passie voor hun vakgebieden.

The Ziegler Group zet zich in voor het leveren van op maat gemaakte logistieke oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke eisen van elke klant. Of het nu gaat om het zorgen voor een tijdige levering van producten, het handhaven van de productkwaliteit of het voldoen aan nalevingsvereisten, The Ziegler Group zet zich in om de best mogelijke service aan haar klanten te bieden.

Door samen te werken met bedrijven als Chacalli Wines, kan The Ziegler Group zijn expertise en middelen in zetten om bedrijven te helpen groeien en slagen in de huidige snelle zakelijke omgeving.