New Talents @ Ziegler Group
BLOG / ARTICLE
14 april 2022

New Talents @ Ziegler Group

Stages en traineeships in bedrijven maken het mogelijk om jong talent al heel vroeg te ontdekken. Voor Ziegler is het belangrijk om jonge high potentials op te leiden, zodat ze samen kunnen groeien en competente specialisten worden in transport, douane en logistiek.

Al heel vroeg gefascineerd door transport en logistiek, begon de jonge Christian Foketchian, 26 jaar oud, in zijn laatste jaar buitenlandse handel in Brussel, zijn stage in maart 2022 op de afdeling sales vanuit het Ziegler hoofdzetel in Brussel. Op de vraag waarom hij voor zijn stage bij Ziegler koos, is hij zeer duidelijk..

“Voordat ik naar België kwam, begon mijn studietraject in mijn land van herkomst, Kameroen, waar ik eerst een opleiding kreeg in transport en logistiek. Dankzij de sociale netwerken kon ik de ontwikkelingen van “Ziegler. Now Even Greener” nauw opvolgen. Ziegler was, van in het begin, mijn eerste keuze voor een stage te lopen. Mijn interesse in Ziegler komt vooral voort uit de projecten om de ecologisch voetafdruk te verkleinen en de betrokkenheid in de duurzaamheid. Daarnaast is Ziegler een van de koplopers op het gebied van transport en logistiek. Deel uitmaken van deze familie is een uitstekende kans voor mij om ervaring op te doen en te groeien op dit gebied”, zegt Christian. Om onze ecologische aanpak te ondersteunen, koos de jonge stagiaire er bovendien bewust voor om met de trein uit Aalst te komen.

De Ziegler Groep verwelkomt elk jaar een toenemend aantal stagiaires en studenten. Ons doel is ervoor te zorgen dat deze jonge talenten perfect op hun gemak zijn binnen Ziegler dankzij onze bedrijfscultuur die flexibiliteit, continue leermogelijkheden en nauwe samenwerking tussen collega’s bevordert.

Daarnaast zijn er tal van nieuwe projecten in zicht om de opleiding binnen Ziegler België te verbeteren en te perfectioneren. Wij verwelkomen stagiaires en studenten voor Ziegler België en Ziegler Luxemburg, in onze verschillende departementen en filialen.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar onderstaand adres:

hrbelgium@zieglergroup.com

Evenals voor eventuele aanvullende informatie