Met de fiets naar het werk: zo eenvoudig is het bij Ziegler
BLOG / ARTICLE
29 maart 2022

Met de fiets naar het werk: zo eenvoudig is het bij Ziegler

Als we weten dat 20% van de werknemers in België op minder dan 15 kilometer van hun werk woont, heeft reizen tussen huis en bedrijf ongetwijfeld een enorm potentieel in het voordeel van de fiets.

Ziegler is daar ook van overtuigd: het verbeteren van de fysieke vorm van zijn medewerkers, het verminderen van luchtvervuiling, het vermijden van files voor hen zijn allemaal voordelen van de elektrische fiets.

Het is dan ook geen toeval dat Ziegler dit vervoermiddel wil faciliteren door sinds januari 2021 zijn werknemers in België een voordelige fietsleasing aan te bieden. De medewerkers van Ziegler kunnen inderdaad uit een lijst van erkende professionele dealers uit de vele beschikbare modellen de elektrische fiets van hun dromen en profiteer van een pakket inclusief jaarlijks onderhoud, verzekering en de mogelijkheid tot aankoop van de fiets op het einde van de leasing.

Sinds de invoering van dit initiatief is het aantal Ziegler-medewerkers dat de sprong gewaagd heeft en op hun e-bike rijdt, toegenomen. Het programma trekt steeds meer volgers die overtuigd zijn van deze voordelige manier van vervoer, de wens om te sporten en de ontwikkeling van geschikte infrastructuren zoals fietspaden.

De Ziegler-medewerkers die deze keuze hebben gemaakt, veranderen niet alleen hun dagelijkse reizen tussen huis en werk in echte trainingssessies, ze “dragen” het steeds groenere imago van Ziegler over en zijn perfecte ambassadeurs van het duurzame ontwikkelingsprogramma van het bedrijf “Ziegler. Now Even Greener”.