Méér dan 44 meter en 74 ton. Van Polen naar Afrika (via België).
BLOG / ARTICLE
16 maart 2023

Méér dan 44 meter en 74 ton. Van Polen naar Afrika (via België).

Dit is (letterlijk!) een grote uitdaging die Ziegler met succes aanging dankzij onze ervaring, expertise en onderlinge samenwerking met het internationale Ziegler netwerk.

 

Ziegler Kontich zorgde voor het ongewone transport van 2 opslagtanks met de afmetingen 22,5 x 3,6 x 3,6 meter en met een gewicht per stuk van 37 ton. Omwille van logistieke redenen had het transport tussen Polen en België voornamelijk ’s nachts plaats. Na 3 nachten werden de opslagtanks getransfereerd naar Antwerpen op een twee 80’ MAFI laadplatform op wielen en werden nadien geladen op een RORO schip en verscheept naar de haven van Casablanca in Marokko en vandaar werd het transport behandeld door Ziegler Marokko.

Ziegler gebruikte zijn  intern netwerk om dit project te realiseren. Dit liet ons toe om een zeer persoonlijke klanten service aan te bieden.We namen onze klant bij de hand en gidsten hem door het hele transport proces. Veiligheid was hierbij de eerste prioriteit. De klant werd op regelmatige basis geinformeerd door Ziegler over de status van hun zending.  Het hele project werd succesvol en feilloos uitgevoerd tot grote tevredenheid van alle betrokken partijen” meldt Wim Peeters, Branch Manager Ziegler Kontich.