Flexibiliteit en betrouwbaarheid – de basis voor een succesvolle logistiek in de branche voor persoonlijke beschermingsmiddelen.
BLOG / ARTICLE
6 juli 2021

Flexibiliteit en betrouwbaarheid – de basis voor een succesvolle logistiek in de branche voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

FR, DE & NL ONDERTITELS BESCHIKBAAR. Klik op instellingen ⚙️ om ondertitels in te schakelen of de taal te wijzigen.

 

 

Robod SA maakt deel uit van de internationale Rubix-groep en is al meer dan 20 jaar actief op de Poolse markt. Ze leveren de hoogste kwaliteit persoonlijke beschermingsmiddelen voor bedrijven en hun medewerkers.

 

Vorig jaar, toen Rubix op zoek was naar nieuwe partners om hun logistiek in Polen te organiseren, beantwoordde Ziegler het beste aan hun behoeften en begon een vruchtbare samenwerking.
Ziegler regelt het gehele logistieke proces voor Robod in een magazijn in Piotrków Trybunalski met een oppervlakte van ongeveer 1500 m2. Van het ontvangen van de goederen, verificatie, lossen en opslag tot het hele logistieke proces van het verzamelen van verzendorders, het voorbereiden van deze orders en documentatie en het verzenden van de orders voor de eindklanten.

“Namens onze klant verzenden we ongeveer 100-150 pakketten per dag in heel Polen en Europa, van enveloppen tot hele pallets,” legt Pierre Henry uit, algemeen directeur van Ziegler Polen.

 

De samenwerking tussen de Ziegler Group en de Rubix Group werd bijzonder belangrijk tijdens de pandemie van 2020, toen het van cruciaal belang werd om werknemers uit te rusten met speciale persoonlijke beschermingsmiddelen. Tijd was een grote uitdaging, maar Ziegler Group werkte samen met Robod om de juiste voorraden snel naar Europa te krijgen en te distribueren. De situatie vereiste samenwerking, flexibiliteit en wederzijds vertrouwen, die voor ons vandaag de dag nog steeds erg belangrijk punten zijn.

 

“Wij verkopen persoonlijke beschermingsmiddelen die de dagelijkse veiligheid van werknemers garanderen. Het is een speciale uitdaging voor ons. Het is een grote verantwoordelijkheid,” zegt Adam Opalach, hoofd inkoop bij Robod SA. “Daarom is uitmuntendheid in elke fase van het proces zo belangrijk voor ons.”

Ziegler realiseert zich dat het te maken heeft met een specifieke branche, opererend namens een klant wiens doel niet is om zoveel mogelijk te verkopen, maar die meer een adviseur is voor zijn klanten. We zien hoeveel belang zij hechten aan de kwaliteit van al hun processen en hoeveel verantwoordelijkheid zij nemen voor hun handelen. Daarom stoppen we niet bij het proberen de verwachtingen te overtreffen met de kwaliteit van de service die we bieden.

 

“Ziegler biedt ons een zeer hoogwaardige logistieke service aan, die vooral belangrijk is in ons verantwoordelijkheidsgevoel, die voor ons een doorslaggevende waarde is, geen loze kreet,” benadrukt Adam. “Ziegler staat open voor alle suggesties en ideeën. Er is geen sjabloon om tussen klanten te volgen en te kopiëren. Integendeel, bij Ziegler kunnen niet-standaard of out-of-the-box oplossingen werkelijkheid worden. En dat is heel belangrijk,” voegt hij toe.