Excellence in in supply chain-technologieën die zijn gebouwd voor de toekomst
Digitale Transformatie Rapport 2021

Speciale editie van het tijdschrift over hoe de Ziegler Group zich aanpast om nieuwe digitale oplossingen aan klanten aan te bieden en hun bedrijf nog beter te ondersteunen door middel van innovatieve producten.

 

Al tientallen jaren bouwt de Ziegler Group op maat gemaakte technologische oplossingen voor de toeleveringsketen voor onszelf en onze partners.

Onze digitale transformatie versnelt omdat onze IT-teams moderne, snelle en op maat gemaakte oplossingen bouwen die gelijke tred kunnen houden met de steeds veranderende eisen van de industrie.

Ontdek waarom Ziegler Group uw keuze zou moeten zijn voor op maat gemaakte IT-oplossingen en innovaties voor de supply chain.

Toekomstbestendig Supply Chain Tech Solutions
HET VERSTREKKEN VAN END-TO-END SUPPLY CHAIN ZICHTBAARHEID

One-stop zichtbaarheid van de volledige supply chain van oorsprong tot eindbestemming is nog steeds een zeldzaamheid, zelfs in de digitale wereld van vandaag.

Ziegler Group bouwt momenteel precies dat, zodat klanten weten waar hun lading zich bevindt vanaf het moment dat deze de fabriek verlaat waar deze is gemaakt tot wanneer deze in het schap verschijnt – allemaal in realtime.

Het myZiegler-portaal zal realtime verzendgegevens uit vele bronnen consolideren, terwijl het ook indicatieve ETA’s en trends biedt.

OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN VOOR ONDERNEMINGEN

Onze systemen zijn op maat gemaakt om aan specifieke behoeften te voldoen, terwijl ze verbinding kunnen maken via een enterprise-grade API voor een betere integratie.

Een bedrijf kan bijvoorbeeld zeggen dat het een bepaald voorraadniveau in de winkel wil behouden en Ziegler kan de oplossingen bouwen om de toeleveringsketen van de fabrikant tot de eindwinkel te beheren en overzicht te bewaren over de voorraad.

VEILIGE OP DE CLOUD GEBASEERDE OPLOSSINGEN

Door gebruik te maken van een combinatie van op locatie en zeer veilige cloudgebaseerde oplossingen, kunnen we de gegevensbeveiliging maximaliseren om aan de groeiende eisen te voldoen. We ontwerpen systemen om de uptime te maximaliseren door failover en back-ups te plaatsen in geval van problemen.

Een cultuur die innovatie bevordert
EEN ALL-STAR TEAM

Ons groeiende dynamische wereldwijde team van meer dan 100 IT-professionals maakt gebruik van hun uiteenlopende achtergronden en expertise in een breed scala aan geavanceerde technologieën om echte innovatieve oplossingen te creëren.

Door gebruik te maken van een platte hiërarchie kunnen onze experts hun kennis en expertise gemakkelijker toepassen op projecten. En we schakelen extra experts in om te raadplegen om het interne team, waar nodig, aan te vullen.

SOEPELE ONTWIKKELING

Voor veel bedrijven duurt het bouwen en implementeren van complexe systemen jaren, en vaak zijn de systemen al verouderd vooraleer ze operationeel zijn.

Ziegler Group hanteert een andere benadering voor alle oplossingen die we voor onszelf en onze partners bouwen. Door de principes van Agile Software Development te volgen en Scrum-praktijken in het hele bedrijf te implementeren, zorgen onze teams voor snellere implementaties voor oplossingen die zijn ontworpen om flexibeler aan te passen aan de steeds veranderende behoeften van de klant en de markt.

Door over te schakelen van monolithische legacy-systemen naar een microservice-georiënteerde architectuur, kunnen onze nieuwste oplossingen sneller worden geïmplementeerd en zijn ze minder afhankelijk van specifieke technologieën.

SNEL ONTWERP-NAAR-IMPLEMENTATIE

Ons UI/UX-team gebruikt Design Sprint- en Design Thinking-benaderingen bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten om het proces van de overgang van ideeën naar implementatie te versnellen.

Ons DevOps-team legt de nadruk op snel bouwen met automatisering voor testen en implementatie, projecten sneller laten verlopen en problemen eerder oplossen. Ons team werkt zo dat elke ontwikkelaar verantwoordelijk is voor een deel van de algehele code. Op deze manier wordt het product breder begrepen door de medewerkers en worden informatiesilo’s verkleind.

Klantgerichte aanpak

Onze branche is er een die bij de digitalisering van de klantervaring is achtergebleven op anderen. De IT-oplossingen van Ziegler brengen daar verandering in – voor onszelf en onze klanten. Expediteurs die digitale transformatie niet omarmen, zullen binnenkort achterblijven.

Klanten verwachten proactieve connectiviteit, realtime respons en gepersonaliseerde supply chain-oplossingen waarmee ze op een vlotte en bevredigende manier kunnen communiceren. In plaats van alleen oplossingen aan te bieden die zijn gebouwd voor intern gebruik, benaderen we de behoeften van onze klanten met een ‘op maat gemaakte’ mentaliteit, waarbij we het volledige klanttraject in kaart brengen, van het eerste bewustzijn tot het bestellen, verzenden en aftersales-ondersteuning.

Door ons te concentreren op het leveren van klantgerichte oplossingen, zorgen we ervoor dat de tools de meeste waarde voor de klant opleveren en dat ze tevreden blijven met onze diensten.

Werk met ons samen voor een visie op de toekomst

Ziegler Group zet zich in om de heruitvinding van supply chain-technologieën voor onszelf en onze partners te ondersteunen. We zitten niet te wachten. We doen het nu.

Werk met ons samen. Met meer dan honderd jaar ervaring en een groeiend team van IT-professionals, kan Ziegler Group samen met u bouwen aan de toekomst van logistieke oplossingen.