53
toegewijde
multi-client platformen
53
toegewijde
multi-client platformen
930 000
m² opslagruimte
930 000
m² opslagruimte
Ziegler Group biedt oplossingen op maat voor logistiek

Volledige logistieke oplossingen voor uw zakelijke behoeften

Ziegler Group biedt oplossingen op maat voor logistiek

Wij bieden u een geheel van diensten voor het beheer van uw toeleveringsketen (Supply Chain): van allesomvattende afhandeling tot een specifieke en op maat gemaakte dienstverlening.

 

Wij begrijpen dat slechts één maat of aanpak niet voor iedereen geschikt is. Wij zien de reputatie van elke klant als een verlenging van onze eigen reputatie. De logistieke diensten die wij te bieden hebben, zijn dus op maat en zeer flexibel.

Onze logistieke medewerkers weten hoe ze moeten organiseren: zij lossen dagelijks de logistieke uitdagingen van onze klanten op. Zij gaan overal ter wereld met u mee.

Wij kunnen de gehele toeleveringsketen van de eerste bestelling bij de grondstoffenleverancier tot de uiteindelijke levering uitvoeren.

 

Om dit hoogwaardige niveau te kunnen naleven, beschikken wij over logistieke ruimtes en installaties die aan de huidige normen voldoen. Maar het zijn vooral onze gekwalificeerde en betrokken medewerkers die met hun deskundige kijk op de zaak en hun knowhow de logistieke oplossingen aandragen. Wij spreken dezelfde taal als u en begrijpen uw wensen van vandaag, maar ook van morgen.

 

Wij hebben een totale capaciteit van 930.000 m2 aan opslagruimtes die zijn gevestigd in de belangrijkste regio’s van Europa en 53 platformen die speciaal gewijd zijn aan logistiek.

DE ZIEGLER OPLOSSINGEN

Wat we aanbieden

Orders, opslag, picken en verpakken

Verpakken, contractverpakking, co-packing
Containers laden en lossen
E-logistiek
Crossdocking
Logistieke shuttle-dienst
Douane-gecontroleerde magazijnen
Toegewijde logistieke software (WMS)