Vind antwoorden op al uw vragen over de logistieke diensten van de Ziegler Group, waaronder lucht-, zee-, weg- en spoorvracht, douaneafhandeling en meer. Ontdek hoe we ons richten op sectoren als de gezondheidszorg, de automobielsector en FMCG.

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Welke diensten biedt Ziegler?

Ziegler biedt een uitgebreid scala aan logistieke diensten, waaronder luchtvracht, zeevracht, wegvracht, spoorvracht, douaneafhandeling, opslag, distributie en supply chain management.

Welke industrieën ondersteunt Ziegler?

Ziegler is volledig flexibel in het werken met een overvloed aan verschillende industrieën, zonder beperking, waaronder chemicaliën, cosmetica, gezondheidszorg, FMCG, evenementen, mode, automobiel, alcohol, sport en vrije tijd. Ons dienstenaanbod en onze gezamenlijke ervaring zorgen ervoor dat wij elke sector kunnen bedienen.

Hoe kan ik mijn zending volgen?

Om uw zending te volgen, bezoekt u eenvoudigweg onze website en gebruikt u onze online tracking tools ZOE en EasyTrack. Vul uw zending referentienummer of containernummer in en u krijgt realtime updates over de status en locatie van uw zending.

Biedt Ziegler inklaringsdiensten?

Ja, wij bieden deskundige douane-inklaringsdiensten om soepele en conforme import- en exportprocedures te garanderen. Ons ervaren team handelt namens u alle benodigde documentatie, douanevoorschriften en plichten af.

Kan Ziegler overmaatse of gespecialiseerde vracht afhandelen?

Absoluut! Ziegler is gespecialiseerd in het verwerken van extra grote, zware en gespecialiseerde vracht via onze op maat gemaakte service Special Request by Ziegler. Ons team beschikt over de expertise en middelen om complexe logistieke vereisten af te handelen, waaronder projectlading, zendingen die buiten de maat vallen en gevaarlijke goederen.

Hoe vraag ik een offerte aan voor logistieke diensten?

Een offerte aanvragen is eenvoudig. Bezoek eenvoudig onze website en vul ons online offerteaanvraagformulier in, met details zoals het type zending, herkomst, bestemming, afmetingen en gewicht. Ons toegewijde team zal u snel een concurrerende offerte bezorgen die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

In welke landen is Ziegler actief?

Ziegler is wereldwijd aanwezig en actief in tal van landen over de hele wereld. We hebben een uitgebreid netwerk van partners en agenten, waardoor we naadloze expeditiediensten over meerdere continenten kunnen aanbieden.

Biedt Ziegler opslag- en distributie oplossingen?

Ja, wij bieden uitgebreide opslag- en distributie oplossingen om aan uw supply chain-behoeften te voldoen. Onze ultramoderne magazijnen zijn strategisch gelegen, uitgerust met geavanceerde voorraad beheersystemen en bemand door ervaren professionals.

Hoe geeft Ziegler prioriteit aan duurzaamheid?

Bij Ziegler is duurzaamheid een kernwaarde. We streven ernaar onze impact op het milieu te verminderen en milieuvriendelijke praktijken te bevorderen. We optimaliseren routes om het brandstofverbruik te minimaliseren, maken gebruik van duurzame transportopties en implementeren initiatieven om de CO2-uitstoot te verminderen.

Welke technologie gebruikt Ziegler om haar dienstverlening te verbeteren?

Ziegler omarmt de allernieuwste technologie om zijn diensten te verbeteren. We maken gebruik van digitale platforms voor naadloze communicatie en zichtbaarheid, gebruiken data-analyses om de activiteiten te optimaliseren en integreren blockchain-technologie voor verbeterde veiligheid en vertrouwen.

Hoe kan ik contact opnemen met Ziegler voor verdere hulp?

U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina van onze website, waar u onze contactgegevens vindt, inclusief telefoonnummers en e-mailadressen. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen of problemen.