Welkom bij Ziegler Group Marokko. Uw betrouwbare partner voor transport en logistieke oplossingen in Marokko.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw goederen te exporteren naar Marokko of om Marokko te gebruiken als een transit punt om uw producten verder te verdelen?

Zoek niet verder : Ziegler Group Marokko is er voor u.

Ziegler Transport Morocco Truck

Operationeel in Marokko sinds 1986 biedt ons internationaal team u vlotte en veilige transport oplossingen aan van en naar Marokko.

Wij zijn uw oplossing voor al uw verzendingen via de weg met twee maal per week een service voor LTL en een dagelijkse service voor FTL. We bieden ook zee- en luchtvracht oplossingen aan om altijd te voldoen aan uw logistieke noden.

Als onderdeel van de Ziegler Group, bieden wij u een uitgebreid gamma aan hoge kwaliteitsdiensten inclusief magazijnopslag, cross docking en lokale distributie.

Onze missie is om een gepersonaliseerd en duurzaam transport te voorzien en een logistieke ervaring voor al onze klanten. Als een familiaal bedrijf bieden wij  sinds 1908  transport en logistieke diensten aan in 195 landen en we stellen wereldwijd meer dan 3200 transport specialisten te werk . We zijn er trots op dat wij een groot aantal voordelen aanbieden om er zeker van te zijn dat u een vlotte en zorgeloze ervaring heeft.

Wie heeft er voordeel bij om hun vracht transport en logistiek toe te vertrouwen aan Ziegler Group Marokko?

Onze belangrijkste partners zijn eigenaars van bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige transport en logistieke partner die ondersteund wordt door een sterk bestaand netwerk in Europa, met zijn eigen vloot van vrachtwagens en magazijnen en met een customer care team en met flexibele oplossingen om tegemoet te komen aan unieke noden.

We begrijpen dat uw belangrijkste pijnpunt een gebrek aan flexibiliteit is van de grote transport bedrijven, onzekerheid over de documenten die nodig zijn voor de export en die voor verwarring zorgen hoe goederen voor te bereiden voor export . Dat is waarom wij er zijn om te helpen om uw bedrijf zijn logistiek van en naar Marokko vorm te geven.

Marokko’s invoer markt.

Marokko heeft een groeiende en zich ontwikkelende economie met een groot ingangspunt voor het invoeren van goederen naar Afrika, India, Zuid- en Noord-Amerika. We hebben ervaring om te werken met bedrijven die importeren in Marokko met een groot aanbod aan goederen inclusief pharmaceuticals, IT materialen, voedsel voor mens en dier, industriële goederen, FMCG, gevaarlijke goederen (zoals auto batterijen), automotive onderdelen en droge vracht.

Ziegler Transport Morocco Boat

Voordelen om te werken met de Ziegler Group Marokko.

Onze vestiging in Marokko biedt een breed aanbod van diensten om tegemoet te komen aan jouw transport en logistieke behoeften, inclusief:

  • Ons eigen entrepot (MEAD) in Marokko (aanwezigheid in Casablanca en Tangier) met AEO status die vlotte douane afhandeling toelaat van LCL en FCL en dit onder permanente controle binnen onze eigen premissen.
  • Eigen vloot van trucks om zorg te dragen voor uw LCL cargo en FCL cargo.
  • Sterk logistiek en transport netwerk in Europa. 
  • Professioneel in huis customer care team dat u kan helpen met het controleren van de vracht status en locatie en checkt of de pick up werd gedaan, of de documenten correct voorbereid zijn, toelichting van de verschillende stappen van verzending, consulting omtrent de incoterms en douane documentatie
  • Ons magazijn in Casablanca is ISO 28000 en AEO SS gecertificeerd en is geschikt voor het stockeren van gevaarlijke goederen, pharmaceuticals, industriële goederen, FMCG, algemene cargo, droge voeding, en is ONSSA gecertificeerd (voorwaarden voor het importeren van etenswaren).
  • Levering bij TAC (Tangier Automotive City), TFZ (Tangier Free Zone), KFZ (Kentira Free Zone) en eender welke andere plaats in het land.
  • Wij zijn trots op onszelf over onze duurzame oplossingen en over onze persoonlijke aanpak. We zijn een familiaal bedrijf met een sterk netwerk van eigen faciliteiten in Europa en zorgen voor een unieke ervaring voor elk van onze klanten.
Contacteer ons

Contacteer ons vandaag om te leren hoe wij u kunnen helpen met uw transporten en met uw logistieke noden in Marokko. Vul het formulier hieronder in en één van onze experts zal binnen de kortste termijn met u in contact treden. Of contacteer direct:

Omar Ben Jelloun (Commercial Manager):
omar.bejelloun@zieglergroup.com

Virginie Guillard (Customer Care Manager)
virginie.guillard@zieglergroup.com

Mis de opportuniteit niet om te werken met een betrouwbare partner.

Als deel van de Ziegler Group, zijn wij een familiaal bedrijf dat bestaat sinds 1908, dat meer dan 3200 transport specialisten te werk stelt. Wij ondersteunen shipping en logistieke diensten naar 195 landen. Met 154 operationele kantoren in 16 landen zijn wij een betrouwbare partner die u kan helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.