OVER

Uw partner voor niche en ongewone industriëen

OVER

Je blijft niet meer dan 110 jaar actief in business als transportbedrijf zonder ervaring en concurrentievoordeel op te doen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van jouw klanten.

Veel van onze klanten passen niet in de pasvorm van grotere industrie dus benaderen we elke klant op zijn eigen wijze. Als je aan een specifieke industrie denkt dan hebben wij daar waarschijnlijk ervaring mee.

Ervaring met alle soorten van vracht.

Dankzij onze ervaring met verschillende gespecialiseerde industrieën met specifieke eisen is ons team klaar om te luisteren naar jouw noden.

We kijken er naar uit om uw bedrijf te ondersteunen met innovatieve oplossingen voor uw zaak of het nu gaat over één aspect van uw logistiek of voor een meer uitgebreide oplossing voor heel uw supply chain.

Uitgebreide diensten

Wanneer u werkt met Ziegler heeft u toegang tot ons uitgebreide aanbod aan end-to-end logistieke diensten doorheen heel onze internationale groep.

Ziegler kan instaan voor distributie, transport, order picking, fulfilment, and douane afhandeling in aanvulling op warehousing op verschillende plekken in heel de wereld.

We zijn er trots op dat wij een gepersonaliseerde klanten service bieden aan elke klant. Dit laat ons toe om orders te plaatsen in ons eigen logistieke netwerk als zowel in dat van onze partners.

Multimodaal transport.

Van eender waar in de wereld kunnen wij uw transport organiseren via lucht, zee, weg, spoor, rivier en zelfs via de cargo bike!

Of je nu slechts één of meerdere gecombineerde transport methodes nodig hebt, uw Ziegler logistieke specialist zal dit voor u behandelen.

Een partner die u kan betrouwen.

Na zelfs meer dan 100 jaar is Ziegler nog steeds een familiaal bedrijf. Onze 3200 logistieke specialisten zijn gevestigd in 155 operationele kantoren wereldwijd.

Ons doel is om gepersonaliseerde hulp te bieden aan klanten en een relatie uit te bouwen gebouwd op vertrouwen.

Terwijl wij dit realiseren, investeren wij aanzienlijk in technologie en processen die er voor voor zorgen dat transport meer ecologisch verantwoord wordt.