Opslag en logistiek: Ontvang nu uw offerte!

Onze diensten omvatten een uitgebreid scala aan logistieke oplossingen. We bieden met ons WMS Logis, flexibiliteit en aandacht voor detail aan, waarbij we ons richten op de elektronische en technische industrie, luxe artikelen, kleding, vrijetijdsartikelen, sportartikelen en FMCG-producten. Onze strategische opslaglocaties in Nederland en onze toewijding aan persoonlijke service, compliance en efficiëntie onderscheiden ons hierin.

Opslag en logistiek

Optimaliseer uw supply chain met onze uitgebreide warehousing- en logistieke diensten, op maat gemaakt voor industrieën van elektronica tot fast-moving consumer products, en ondersteund door strategische locaties in heel Nederland voor efficiënte wereldwijde distributie.

Flexibiliteit en maatwerk

Verbeter uw operationele efficiëntie met onze flexibele, op maat gemaakte opslag- en logistieke oplossingen, ontworpen om zich aan uw zakelijke behoeften aan te passen en ondersteund door gepersonaliseerde key-account diensten voor schaalbare groei.

Technologie en zichtbaarheid

Verbeter uw supply chain met onze IT oplossingen die helpen uw voorraad inzichtelijk te krijgen en order tracking bieden voor naadloze, geïnformeerde logistieke ervaringen.

Deze logistieke locaties bieden een strategisch voordeel voor bedrijven die hun toeleveringsketens willen optimaliseren. Met een uitgebreid assortiment van logistieke oplossingen, komen we flexibel en efficiënt tegemoet aan uiteenlopende zakelijke behoeften. Onze magazijnen, gelegen in de dynamische logistieke knooppunten van Rotterdam en Venlo, bieden diensten voor multimodaal transport, waardoor een soepele integratie per zee, weg of per spoor mogelijk wordt gemaakt.

 

Omdat we de complexe en steeds veranderende eisen van de logistiek begrijpen, leveren we oplossingen op maat voor elke klant. Onze magazijnen zijn niet alleen plaatsen waar u eenvoudigweg uw goederen kunt opslaan. Wij streven ernaar om aan al uw behoeften te voldoen in een uniforme en naadloze logistieke omgeving die is ontworpen om uw bedrijf vooruit te helpen.

Of u nu een strategische uitbreiding overweegt, overflow opslag nodig heeft of een opslagpartner voor de lange termijn nodig heeft, wij passen ons aan uw specifieke vereisten aan. Als erkend logistiek dienstverlener in Rotterdam en Venlo zijn we trots op de logistieke diensten die we leveren en die bijdragen aan het succes en de groei van uw activiteiten. Het is onze ambitie om meer te zijn dan een dienstverlener; wij zijn uw logistieke partner, toegewijd aan het creëren van op maat gemaakte oplossingen die de veerkracht en prestaties van uw supply chain verbeteren.

Opslag Oplossingen

Ons serviceaanbod is specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke eisen van sectoren zoals elektronica, luxeartikelen, mode, vrije tijd, sport en snel bewegende consumptiegoederen. We leveren op maat gemaakte logistieke oplossingen die IT integreren met persoonlijke zorg- en aanpassingsvermogen. Onze capaciteiten zijn breed, waardoor we een breed scala aan producten kunnen beheren met op maat gemaakte logistieke oplossingen, waardoor de operationele efficiëntie verder wordt verbeterd.

 

Strategische Opslaglocaties
LOCATIES EN MOGELIJKHEDEN

Rotterdam: Goede logistieke positionering voor zeevracht en leveringen in Zuid-West Europa.

Venlo: Goede geografische positionering voor multimodale oplossingen en leveringen in Noord-Oost Europa.

Onze locaties in Rotterdam en Venlo bieden aanzienlijke voordelen, waardoor we de aanvoer vanuit de Rotterdamse haven en de leveringen in Europa kunnen optimaliseren. Onze faciliteiten zijn zeer geschikt voor bulkopslag en gepalletiseerde goederen en bieden gespecialiseerde ruimtes voor diensten met VAS activiteiten. Venlo profiteert van een sterke verbinding met de Rotterdamse haven, mogelijk gemaakt door multimodale transportoplossingen, waaronder spoor en binnenvaart.

Opslag Specificaties

Mogelijkheden

Bulkopslag, gepalletiseerde goederen en gespecialiseerde gebieden voor VAL.

Beperkingen

Wij bieden geen gevaarlijke goederen en temperatuur gecontroleerde opslag aan.

Onze faciliteiten zijn ontworpen voor magazijnoptimalisatie, inclusief verpakking, montage, etikettering en kwaliteitscontroles. Wij richten ons op het creëren van oplossingen die verder gaan dan traditionele warehousing en tastbare waarde toevoegen aan elk onderdeel van de supply chain.

Douane en Naleving
  • Bonded Storage: Faciliteren van douaneprocessen binnen de EU.

Met de beschikbare bonded magazijnen in Rotterdam en Venlo kunnen goederen worden opgeslagen, voordat er douanerechten worden opgelegd. Dit strategische voordeel stroomlijnt niet alleen de douaneprocessen, maar vermindert ook aanzienlijk de eventuele vertragingen en kosten die gepaard gaan met het importeren van goederen in de EU. Door gebruik te maken van onze expertise en faciliteiten, kunnen bedrijven hun voorraad- en supply chain-activiteiten efficiënt beheren, waarbij naleving van alle noodzakelijke regelgeving wordt gegarandeerd en tegelijkertijd hun logistieke en distributie strategieën worden geoptimaliseerd.

 

Adaptieve Oplossingen
FLEXIBILITEIT EN MAATWERK

We schalen onze logistieke diensten vakkundig op om in te spelen op uw zakelijke behoeften, waardoor efficiëntie wordt gegarandeerd tijdens seizoens- en projectgebaseerde schommelingen.

Wetende dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, bieden wij oplossingen op maat. Van opslag die flexibel kan reageren op seizoens behoeften tot integratie met uw bestaande logistieke activiteiten: wij passen diensten aan uw specifieke vereisten aan, waarbij flexibiliteit een kernvoordeel blijft.

 

Aangepaste Klantenservice
  • Door key account-oplossingen te onderhouden, garanderen we een persoonlijke service die meegroeit met uw onderneming.

Onze toewijding aan op maat gemaakte klantenservice wordt geïllustreerd door onze key account-oplossingen, die ervoor zorgen dat elke klant een gepersonaliseerde, schaalbare service ontvangt die is afgestemd op hun unieke zakelijke behoeften. Door aan elke klant een toegewijde accountmanager toe te wijzen, bevorderen we een relatie die is gebaseerd op begrip en vertrouwen, waardoor we onze opslag- en logistieke diensten kunnen aanpassen naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt. Deze aanpak vereenvoudigt niet alleen de communicatie, maar zorgt er ook voor dat onze diensten altijd zijn afgestemd op uw operationele vereisten, waardoor een efficiënte, logistieke ervaring wordt geboden die meegroeit met uw onderneming.

IT Integration
TECHNOLOGIE EN ZICHTBAARHEID
  • Mogelijkheden: EDI-systemen en web voorraad updates.
  • Maatwerk: De frequentie van updates/rapportages kan worden aangepast (bijvoorbeeld vier keer per dag of dagelijkse overzichten).

De kern van onze logistieke oplossingen wordt gevormd door een niet-aflatende toewijding aan klantenservice. We maken gebruik van Electronic Data Interchange (EDI) en web-voorraad updates, waardoor we zichtbaarheid en tracking gedurende het hele leveringsproces.

 

Realtime volgen en communiceren van bestellingen
  • In samenwerking met Logis and Cargoswift we geven we volledige transparantie en informeren we onze klanten snel over de verzendstatus van hun bestellingen.

We zorgen ervoor dat realtime updates en communicatie rond de orderverzending duidelijk en efficiënt zijn in onze eigen IT-systemen Logis en CargoSwift die we bouwen en onderhouden.
Door gebruik te maken van onze unieke combinatie van gepersonaliseerde service, flexibele oplossingen en een wereldwijd netwerk, garanderen wij logistieke diensten die niet alleen voldoen aan de eisen van uw supply chain, maar ook uw concurrentievoordeel vergroten.

Logistiek

Logistiek is van vitaal belang voor het moderne onderneming en zorgt voor effectieve levering, supply chain management en kostenefficiëntie. Wij bieden uitgebreide logistieke oplossingen, die alles omvatten, van orderbeheer tot retourzendingen, waardoor een naadloze bedrijfsvoering en een concurrentievoordeel worden bevorderd.

 

Uitgebreide Distributiediensten

Wij beheren een breed netwerk van distributiecentra, elk uitgerust om aan een breed scala aan logistieke behoeften te voldoen, van opslag tot orderverwerking. Onze distributiediensten omvatten de belangrijkste aspecten van orderverwerking en stroom door de supply chain, met bijzondere aandacht voor palletopslag en voorraadniveaus.

Wereldwijd Logistiek Netwerk

Ons wereldwijde logistieke netwerk is strategisch gelegen om zowel lokale als internationale bedrijven te bedienen. Met onze aanwezigheid in grote havens en uitgebreide transportdiensten zijn we goed uitgerust om uw supply chain met een aanzienlijke mondiale voetafdruk te optimaliseren.

Technologie en Innovatie

We maken gebruik van verscheidene industriële technologieën, waaronder een robuust Warehouse Management System (WMS), om controle en zichtbaarheid te garanderen. Ons transportbeheer systeem maakt een efficiënte coördinatie van consolidaties en leveringen mogelijk, terwijl onze retour beheerprocessen ervoor zorgen dat zowel retourlogistiek als klanttevredenheid prioriteit krijgen.

Door gebruik te maken van onze unieke combinatie van:

Gepersonaliseerde service

 Flexibele Oplossingen

Wereldwijd Netwerk

garanderen wij logistieke diensten die niet alleen voldoen aan de eisen van uw toeleveringsketen, maar ook uw concurrentievoordeel vergroten.

 

Waarom voor Ons Kiezen

Wanneer u ons kiest als uw logistiek partner in Nederland, profiteert u van een team dat uw specifieke zakelijke vereisten begrijpt en zich daaraan aanpast. Wij bieden een unieke mix van persoonlijke aandacht, flexibiliteit en brede logistieke mogelijkheden.

 

Één Aanspreekpunt

 

Gepersonaliseerde Aandacht

Wij bieden gepersonaliseerde contactmogelijkheden voor onze klanten, waardoor de communicatie wordt gestroomlijnd voor efficiëntie en gemak. De communicatie raakt afgestemd op de unieke aspecten van uw bedrijf en zorgt voor snelle en effectieve oplossinge.

Efficiënt en Betrouwbaar

Met een toegewijde vertegenwoordiger zijn onze diensten niet alleen efficiënt, maar stelt het ons ook in staat een vertrouwensband op te bouwen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun logistiek volledig wordt beheerd door iemand die hun behoeften begrijpt.

 

Concurrentievoordelen

 

Multimodale Logistiek

Ons concurrentievoordeel ligt in onze multimodale logistieke capaciteiten. Wij beheren complexe toeleveringsketens met vaardigheid over de weg, over zee en door de lucht, ondersteund door strategische opslagoplossingen.

Flexibele Partners

Wij onderscheiden ons door onze flexibele benadering van partners. We werken naadloos samen met uw bestaande partners, zoals douane-experts, om een samenhangende logistieke ervaring te bieden, zodat u uw bestaande relaties geen risico’s lopen.

 

Klant Oplossingen en Lokale Benadering

 

Maatwerkoplossingen

Elke oplossing die wij bieden, is aangepast aan de individuele eisen van onze klant. Of het nu gaat om het beheren van speciale opslag behoeften of fluctuerende voorraadniveaus, wij ontwerpen onze diensten om aan de unieke eisen van elke klant te voldoen.

Lokale Expertise, Mondiaal Bereik

Onze diensten combineren diepgaande lokale kennis met de uitgebreide mogelijkheden van ons wereldwijde netwerk. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde lokale aanpak, ondersteund door internationale middelen, en levert een service die zowel lokaal als mondiaal efficiënt is.