Help ons de veiligheid van de Ziegler Group-website’s te verbeteren. Rapporteer bugs en kwetsbaarheden die u ontdekt en draag bij om alle gebruikers een veilige online-ervaring te bieden. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde.

Bugs en kwetsbaarheden melden

Bedankt voor uw bijdrage om de veiligheid van onze diensten te verbeteren. Wij zijn van mening dat elke bijdrage aan het ontdekken en rapporteren van bugs van enorme waarde is. Ons doel is om onze gebruikers het hoogste beveiligingsniveau te bieden, dus we moedigen u aan om eventuele bugs en kwetsbaarheden die u tegenkomt te melden.

Bugs melden:

Als u een bug of een potentiële kwetsbaarheid in onze diensten heeft gevonden, geef dan een gedetailleerde beschrijving van het probleem en de stappen die nodig zijn om dit te verifiëren. We moedigen u aan om zowel beveiligingsgerelateerde problemen als andere bugs te melden die de kwaliteit van onze diensten kunnen beïnvloeden.

E-mailadres voor bug rapportage:
Om een bug of kwetsbaarheid te melden, kunt u een e-mail sturen naar: reportsecurity@zieglergroup.com.

Onze toewijding:

Gerapporteerde bugs en kwetsbaarheden worden met de hoogste prioriteit behandeld. Ons beveiligingsteam zal de melding verifiëren en de nodige stappen ondernemen om het probleem op te lossen. Wij waarderen uw inspanningen en stellen uw hulp bij het waarborgen van de veiligheid van onze diensten op prijs.