+3200
Experten
+3200
Experten
155
Operationele kantoren
155
Operationele kantoren
Dienstverlening
in 195 landen
195
Dienstverlening
in landen
Kantoren
in 15 landen
15
Kantoren
in landen
VERZENDING EN LEVERING BINNEN DE 48 UUR OVERAL IN EUROPA !

Baan vracht verzending in Europa

VERZENDING EN LEVERING BINNEN DE 48 UUR OVERAL IN EUROPA !

Voor snelle en flexibele wegvracht doorheen gans Europa en verder ontwikkelde Ziegler Group vooruitstrevend internationaal transport en deur-tot-deur logistiek gebaseerd op meer dan 100 jaar ervaring.

Of u nu op zoek bent naar multimodaal transport of snelle leveringen van punt naar punt, Ziegler Group heeft voor u oplossingen doorheen Europa en dit dankzij diverse supply chain oplossingen, geintegreerde IT tools en een netwerk van transport specialisten.

Lage emissie weg transport

Onze vloot van lage emissie vrachtwagens heeft regelmatige en frequente vertrekpunten tussen vele Europese landen. Wij bieden lokale en internationale wegvracht aan binnen en tussen België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Luxemburg, Marokko, Nederland, Polen, Zwitserland, Tunesië en het Verenigd Koninkrijk.

Voor zware vrachten biedt de Ziegler Groep FTL service aan en voor zendingen kleiner dan een volle vrachtwagenlading heeft Ziegler Groep betaalbare LTL en PTL vrachtopties. Ons doel is om een brede waaier aan transport opties aan te bieden en om Europese wegvracht meer duurzaam te maken. Onze vrachtwagenchauffeurs nemen deel aan ECO driving trainingen om de duurzaamheid van ons kostenefficiënte wegvracht transport verder te verbeteren.

ONZE EIGEN VLOOT
Wij bieden expertise aan in het domein van transport van gevaarlijke materialen, temperatuur gecontroleerd transport, speciale producten, hand carrier en express service binnen diverse sectoren zoals ondermeer ook textiel.
ONZE EIGEN VLOOT
DE ZIEGLER OPLOSSINGEN

Andere wegvracht diensten in Europa.

Elke klant heeft unieke noden. Ziegler Groep biedt een brede waaier aan opties in onze uitgebreide dienstenpakketten :
 

LTT verzending groupage en consolidatie in één van onze vele opslag warenhuizen in Europa

LTL, PTL and FTL transport met dagelijks vertrek.
Verzekering en tracking van de verzending.
Deur-tot-deur transport dienstverlening.
Directe verzendingen in Europa.
Multimodaal


Ontvang een offerte voor vrachtvervoer via de weg

Wanneer en waar wil u uw goederen getransporteerd hebben? Ontvang uw wegvracht transport offerte en doorlooptijden vandaag nog.
ECOVRIENDELIJKE VRACHTWAGENVLOOT

ECOVRIENDELIJKE VRACHTWAGENVLOOT
Ziegler Groep heeft zich er toe verbonden om leider te zijn in het aantonen van voordelen van duurzame transport methodes en van de wereldwijde voordelen hiervan. Onze vloot van vrachtwagens is in volle transitie naar Euro 6 trucks. Wij eisen van al onze partners wereldwijd om Euro 6 of hogere standaards te gebruiken. Als deel van onze inspanningen in dit domein is er eco-driving training en optimalisatie software die helpt om onze vloot van vrachtwagens meer efficiënt te laten opereren.
FACILITIES

FACILITIES
Het hoofdkwartier van de Ziegler Groep is een zeer modern passief gebouw dat gebruik maakt van natuurlijke energie bronnen om in een derde van het gebouw zijn electriciteitsbehoeften te voorzien.Regenwater wordt verzameld en opnieuw gebruikt om minder water van het publiek netwerk af te nemen. Warmtepompen zijn verbonden met het Brusselse Maritieme Kanaal om het gebouw te voorzien van thermische warmte en air conditioning. In onze magazijnen werd bestaande verlichting vervangen door LED verlichting met een veel lager energie verbruik en met een langere levensduur. Zo vermindert het verbruik van electriciteit. Slimme sensoren in onze gebouwen meten de hoeveelheid natuurlijk licht en meten de bewegingen in kantoren of magazijnen en optimaliseren wanneer het licht aan of uit gaat.
INNOVATIE

INNOVATIE
Ziegler Groep neemt de leiding in een baanbrekend digitaal transformatie project om op maat gemaakte supply chain oplossingen aan te bieden voor zichzelf en voor klanten en partners. De inspanningen houden focus op future proof technologie die op maat is gemaakt om de voldoen aan de meest specifieke eisen. Het groeiende team van méér dan 100 IT professionals staat in voor de creatie van innovatieve, hybride on-premise en cloud based oplossingen die maximale data veiligheid bieden. Dit om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen van de industrie. Het team werkt volgens agile development principes om door klanten gedreven IT oplossingen op maat aan te bieden. Zo bouwt men samen met de klanten aan de toekomst van logistieke oplossingen.
WERELDWIJDE AANWEZIGHEID

WERELDWIJDE AANWEZIGHEID
Ziegler Groep heeft een globale aanwezigheid met 155 kantoren in 15 landen. Ons team bestaat uit 3200 experten die samenwerken om een wereldwijd logistiek en transport netwerk te plannen, te ontwerpen en te bouwen. Onze focus ligt op het verbeteren van efficiëntie en duurzaamheid door gebruik te maken van innovatieve klantgedreven oplossingen. Ziegler Groep is een familiaal geleid bedrijf dat reeds meer dan 100 jaar een betrouwbare supply chain partner is. We kijken er naar uit om aan uw unieke behoeften te voldoen zoals alleen wij dat kunnen.