Ziegler’s 115e verjaardag
BLOG / ARTICLE
15 maart 2023

Ziegler’s 115e verjaardag

Het was 15 maart 1908, toen Arthur Joseph Ziegler de Ziegler Group oprichtte en een transportbedrijf begon met paarden en wagens.
De daar op volgende jaren brachten nieuwe uitdagingen en kansen.

Ziegler navigeerde met succes door die overgang en bleef gedijen in de nieuwe paradigma’s, waarbij hij zich in de loop van de decennia aanpaste en groeide om vandaag de status van één van de Europese leiders in de supply chain te bereiken.
Die groei was alleen mogelijk doordat we een aantal kernwaarden volledig omarmden die generatie na generatie in ons bedrijf zijn bestendigd.

 

 

EN, FR, DE & NL ondertitels zijn beschikbaar. Klik op instellingen ⚙️ om ondertitels in te schakelen of de taal te wijzigen.

 

Nu we vandaag ons 115-jarig jubileum vieren, schrijven we onze evolutie toe aan het combineren van onze wereldwijde voetafdruk en logistieke expertise met een persoonlijk tintje waardoor elke klant zich gewaardeerd voelt.

We begrijpen dat één maat niet voor iedereen geschikt is als het gaat om transport- en logistieke oplossingen.

We werken nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften te begrijpen en onze oplossingen aan te passen aan hun specifieke vereisten.

Op het gebied van innovatie en duurzaamheid durven we een hogere maatstaf voor de branche te stellen.

Duurzame ontwikkeling is een topprioriteit voor ons omdat we echt geloven in ons vermogen om de wereld ten goede te verbeteren, en het combineren van duurzaamheid en innovatie is essentieel voor ons.

We zijn en zullen altijd blijven investeren in opkomende technologieën als trendsetter en voorbeeld van de best practices op het gebied van duurzame en geavanceerde logistieke technologie.

 

Terwijl we ons 115-jarig jubileum vieren, kijken we naar waar we naartoe gaan, en reflecteren we ook op waar we vandaan komen. Transport en logistiek hebben een enorme impact op de wereld en we zijn vastbesloten om de grenzen van wat mogelijk is in onze branche te blijven verleggen, terwijl we ervoor zorgen dat deze inspanningen een blijvende positieve impact op de wereld hebben.